Om Ipart

Ipart vill skapa Mellansveriges bästa installationskoncern med en stark vilja att utveckla installationsbranschen. Vi ska vara kundernas och medarbetarnas förstaval.

En installationskoncern att räkna med

Ipart är ett nystartat företag med ambitionen att bli en installationskoncern att räkna med. Vi som startat företaget har i många år jobbat ihop i olika konstellationer. Nu tyckte vi det var dags att verka tillsammans på ett sätt vi inte gjort tidigare. Vår tanke är att vi på sikt ska bli en installationskoncern som täcker alla installationsgrenar och hela Mellansveriges geografi. Vi är ett glatt gäng med rätt inställning där inget är omöjligt.

Vår affärsidé

Iparts affärsidé är att samla de bästa installationsbolagen i en koncern och genom att samarbeta med varandra skapa synergier, fler affärer och därmed bättre installationer för våra kunder. I samma anda starta upp nya bolag tillsammans med ledande personer i branschen för att ytterligare stärka vår koncern.

Vision

Att skapa Mellansveriges bästa installationskoncern med en stark vilja att utveckla installationsbranschen.

Målsättning

Iparts målsättning är att vi ska vara kundernas och medarbetarnas förstaval.

 • Lönsamt

  Genom att i varje bolag vara kostnadseffektiva som möjligt ska vi nå en god lönsamhet som säkerställer fortsatt utveckling i bolagen.

 • Det bästa ledarskapet

  Genom att fokusera på ett bra ledarskap ska vi få våra bolag att vara de mest attraktiva, både som samarbetspartner och arbetsgivare

 • Hållbart

  Genom att alltid ha hållbarhet som ledstjärna i våra projekt ska vi främja miljö och det samhälle vi verkar i. Det gynnar både oss som företag och vårt samhälle.

 • Kompetent

  Genom att leverera högsta kompetens inom både utförande och tekniska lösningar ska vi leverera den bästa och mest kostnadseffektiva produkten till våra kunder.

"Ipart är ett glatt gäng med rätt inställning där inget är omöjligt."

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra bolag eller är intresserad av att veta mer om vår verksamhet. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Du kan också kontakta oss direkt via vår kontaktsida.